Υπόθεση με «τζογαδόρους» αστυνομικούς ερευνούν οι «αδιάφθοροι»

0

Στα χέρια της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων βρίσκεται ο φάκελος σοβαρής υπόθεσης με «πρωταγωνιστές» αστυνομικούς, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από έφοδο σε καφενείο στην Ηλιούπολη.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής έκαναν έφοδο στο κατάστημα, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι λειτουργούσε παρά τη σχετική απαγόρευση για τον κορονοϊό.

Στο συγκεκριμένο χώρο είχε στηθεί ένα παράνομο «μίνι καζίνο», ενώ μπαίνοντας στον χώρο οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά εννιά άτομα. Κατά τη διαδικασία της εξακρίβωσης στοιχείων διαπίστωσαν ότι ήταν εκεί και δύο συνάδελφοι τους, οι οποίοι συμμετείχαν σε παιχνίδι με ζάρια. Οι δύο αστυνομικοί υπηρετούν σε μάχιμη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Άπαντες συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ (σ.σ. το πρόστιμο για τον προσωρινά υπεύθυνο του χώρου είναι 3.000 ευρώ), ενώ σε βάρος των δύο αστυνομικών σχηματίζεται δικογραφία από τις Εσωτερικές Υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, οι συλληφθέντες αστυνομικοί «τζόγαραν» εν ώρα υπηρεσίας, ενώ έξω από το καφενείο της Ηλιούπολης ήταν παρκαρισμένο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. με το οποίο φέρονται να έφτασαν στο κατάστημα οι δύο συλληφθέντες.

Πηγή: newsbomb.gr

Του Αλέξανδρου Καλαφάτη

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.