Ξεχωριστές βραβεύσεις από το τμήμα Αθηνών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

0

Η IPA (Διεθνής Ένωση Αστυνομικών) τίμησε τον κορυφαίο Έλληνα ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, για τον αγώνα του ενάντια στην αρχαιοκαπηλία, καθώς και τον Γερασιμο Κουρούκλη ιδρυτή της Γραμμής Ζωής «Silver alert», για το τεράστιο έργο του στις αναζητήσεις προσώπων.

Στο πλαίσιο της εντυπωσιακής εκδήλωσης στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, στην Ηλιούπολη, τιμήθηκαν επίσης ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, η υποστράτηγος Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. Πηνελόπη Μηνιάτη, η αντιστράτηγος ε.α. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο πρόεδρος της Unesco Πειραιώς και Νήσων, Ιωάννης Μαρωνίτης, η αστυνόμος Α’ Μαρία Καρπαθάκη και δημοσιογράφοι του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Τσούκαλης: «Ψηλώνει ο πήχης των υποχρεώσεων μου προς την πατρίδα»

Ο Γιώργος Τσούκαλης παρέλαβε τιμητική πλακέτα του από την γ.γ. της IPA Ευθυμία Αντωνίου και παράλληλα παρέλαβε την πλακέτα του προέδρου Ιωάννη Μαρωνίτη, ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό, από την Ειρήνη Μακρυδάκη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της IPA.

Ο ιδιωτικός ερευνητής και σύμβουλος πολιτισμού της UNESCO Πειραιώς και νήσων ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της IPA υποστράτηγο Βλάσση Βαλάτσο για την βράβευση του αυτή και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πήχης των υποχρεώσεων του απέναντι στην πατρίδα ολοένα και ψηλώνει.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.