ΒΙΝΤΕΟ: Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του υποστράτηγου Σκλάβου στον Κορυδαλλό

0

Από το Facebook του Γιώργου Κωστίκα:

Αλλαγή του χρόνου με τον ΔΥΕΦΚΚ Υποστράτηγο Σπυρίδωνα Σκλάβο, τον διοικητή Αστυνόμο Γκόνο Βασιλειο , τον πρόεδρο της ένωσης, μέλη του δ.σ. της Ομοσπονδίας και τους συναδέλφους της Φρουράς Κορυδαλλού.

Όλοι μας και σήμερα όπως κάθε μέρα, σε κάθε γιορτή, 24 ώρες το 24ωρο , 7 ημέρες την εβδομάδα βρισκόμαστε στις επάλξεις σε όλη την επικράτεια, με τιμή και περηφάνεια, τιμώντας τον όρκο μας στην πατρίδα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Σήμερα που όλοι βρίσκονται στο σπίτι τους οι συνάδελφοι είναι σε ένα περιπολικό, σε μια σκοπιά, αντί της αγκαλιάς με την οικογένεια τους έχουν στο χέρι τους το αυτόματο και τον ασύρματο, αντί των καθιερωμένων ευχών, ευχόμαστε μεταξύ μας καλές, ασφαλείς υπηρεσίες, να γυρνάμε όλοι σπίτια μας, γιατί γνωρίζουμε ότι σε αυτή την δουλειά τίποτα δεν είναι αυτονόητο.

Σήμερα οι ήρωες δεν έχουν κάπες αλλά φοράνε στολή και είναι ανάμεσα μας, αυτές τις μέρες χάρισε τους ένα χαμόγελο, μια ευχή, ένα χρόνια πολλά και θα δεις το πιο θαυμάσιο χαμόγελο να σου ανταποδίδει τις ευχές.

Χρόνια πολλά λοιπόν, καλή χρόνια να έχουμε μια ευχή μόνο για το 2020 , υγεία σε όλους.

Για όλα τα υπόλοιπα …
Σοφία, Αγάπη, Ευτυχία, Ευημερία, Χαρά,
Δημιουργικότητα, Ανθρωπιά, Ελπίδα … εμείς είμαστε υπεύθυνοι να βρούμε την δύναμη μέσα μας και να παλέψουμε, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Καλή χρονιά !

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.