ΒΙΝΤΕΟ: Ο «εγκέφαλος» της μαφίας των φυλακών δίνει και συνεντεύξεις

0

Προκλητικός και χωρίς να θέλει να δώσει σαφείς απαντήσεις για τα όσα κατηγορείται εμφανίζεται σε βίντεο που έστειλε μέσα από τις φυλακές, ο «εγκέφαλος» της μαφίας του Κορυδαλλού. 

Της Μίνας Καραμήτρου στο Cnn.gr

Το βίντεο δημοσιεύεται σε αλβανική ιστοσελίδα, και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προσπαθεί για ακόμη μια φορά να ρίξει αλλού τις ευθύνες για την υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου και μάλιστα αναφέρει ότι αυτοί που ήθελαν «να σκοτώσουν τον Ζαφειρόπουλο, στην πραγματικότητα σχεδίαζαν να τον τρομάξουν».

Την ίδια ώρα, ο «εγκέφαλος» της μαφίας των φυλακών, προσπαθεί για ακόμη μια φορά να εμφανίσει τον εαυτό του ως θύμα και προχωρά ακόμη περισσότερο την πρόκλησή του λέγοντας ότι στην Ελλάδα, η Δικαιοσύνη σκοτώνει τους Αλβανούς που είναι στις φυλακές.

Κατηγορεί δε, και μάλιστα χωρίς να παρουσιάζει ούτε ένα στοιχείο, υπηρεσιακούς παράγοντες των φυλακών ότι βρίσκονται πίσω από δολοφονικές ενέργειες στον Κορυδαλλό και ζητά την επέμβαση της αλβανικής πρεσβείας αλλά και της αλβανικής κυβέρνησης.

Και ενώ ήδη την υπόθεση ερευνά ειδικός εφέτης ανακριτής και έχει αποκαλυφθεί ότι ο Αλβανός κακοποιός είχε φτάσει στο σημείο να δώσει εντολή να σκοτώσουν ακόμα και το «δεξί του χέρι» -που ήταν στη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου- στο μονόλογό του υποστηρίζει ότι τον Αμπέρ Μπάκοτον σκότωσαν «κατά λάθος».

Τέλος, επιμένει στο αρχικό σενάριο με το οποίο προσπάθησε να θολώσει τα νερά των δολοφονιών που έχει διαπράξει, ισχυριζόμενος ότι κάποιοι στον Κορυδαλλό θέλουν να τον δηλητηριάσουν.

Πάντως, ο «εγκέφαλος» της μαφίας των φυλακών πριν από δύο ημέρες πέρασε το κατώφλι του ειδικού εφέτη ανακριτή για να απολογηθεί.

Ωστόσο, ζήτησε και έλαβε για ακόμη μια φορά προθεσμία.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.