Βασιλόπιτες σε A.T. και περιπολικά έκοψε ο πρόεδρος της Ένωσης Λασιθίου (photos)

0

Δεν άφησε Αστυνομικό Τμήμα, Τμήμα Ασφαλείας και περιπολία που να μην πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Κρήτης, Γιώργος Καρτσάκης.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. θέλησε με αυτή του την κίνηση να δείξει πως είναι δίπλα στους συναδέλφους του που τις ώρες των γιορτών στερούνται τις οικογένειες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, προκειμένου να απολαμβάνουν οι πολίτες το αγαθό της ασφάλειας.

Το μήνυμα του Γιώργου Καρτσάκη στο Facebook

Υποδεχτήκαμε το 2019! Κάποιοι όμως σταθερά στις θέσεις τους! Με ιδιαίτερη χαρά εκ μέρους της Ενωσης έκοψα βασιλόπιτες με όλους τους συναδέλφους μου που είχαν υπηρεσία στο γραφείο και με αυτούς που επάνδρωναν τα περιπολικά μας στην Ιεραπετρα – Μακρυ Γιαλό – Σητεια – Άγιο Νικόλαο δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι σεβόμαστε αυτά που στερούνται αυτή την μέρα και βρισκόμαστε κοντά τους!

Οι μάχιμοι είναι μάχιμοι παντός καιρού!!! Σας ευχαριστώ για την υποδοχή που μου δείξατε, την στήριξη σας και πραγματικά είμαι περήφανος τόσο εγώ όσο και το Δ.Σ. που σας εκπροσωπούμε. Εύχομαι το νέο έτος υγεία και ευτυχία στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και σε όλο τον κόσμο!!! Καλή χρονιά!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.