Β. Ροδόπουλος για τα ΜΑΤ στον Έβρο: «Όλη η Ελλάδα στις πλάτες σας»

0
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λέσβου, Βασίλης Ροδόπουλος

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λέσβου, Βασίλης Ροδόπουλος, για τους άνδρες των ΜΑΤ που δεν άφησαν ποτέ κάτω τις ασπίδες!

Η ανάρτηση του Βασίλη Ροδόπουλου
  • Κάποτε διατάχθηκαν να προστατέψουν τη Βουλή από τους «αναρχικούς», για το καλό της κοινωνίας, της πατρίδας και της Δημοκρατίας… Δεν άφησαν τις ασπίδες κάτω και το έπραξαν!
  • Κάποτε διατάχθηκαν να προστατέψουν τους μετανάστες που μένουν στη Μόρια από τους «φασίστες», για το καλό της κοινωνίας, της πατρίδας και της Δημοκρατίας… Δεν άφησαν τις ασπίδες κάτω και το έπραξαν!
  • Κάποτε διατάχθηκαν να μεταβούν στα νησιά για να προστατέψουν τις εργασίες δημιουργίας κλειστών κέντρων μεταναστών, για το καλό της κοινωνίας, της πατρίδας και της Δημοκρατίας… Δεν άφησαν τις ασπίδες κάτω και το έπραξαν!
  • Τώρα διατάχθηκαν να μεταβούν στον Έβρο για να προστατέψουν τα σύνορα από την εισβολή των μεταναστών, για το καλό της κοινωνίας, της πατρίδας και της Δημοκρατίας… Δεν άφησαν τις ασπίδες κάτω και το πράττουν!
  • Κάποτε κάποιοι «πατριώτες», που τώρα γράφουν στο διαδίκτυο ότι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν, έκαναν επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες στο στρατόπεδο «Κυριαζή Παγανή».

ΥΓ: Όλη η Ελλάδα στις πλάτες σας!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.