Τσούκαλης και Βρόσγος «ξετρύπωσαν» οπλοστάσιο στη Λυγιά Πρεβέζης

0

Για μία ακόμη φορά οι πληροφορίες του κορυφαίου ιδιωτικού ερευνητή, Γιώργου Τσούκαλη, καθώς και της ομάδας του έβγαλαν «λαβράκι». Μεσημέρι Παρασκευής και στην περιοχή Λυγιά Πρεβέζης, εντοπίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. 17 τυφέκια (14 κυνηγετικά και 3 πολεμικά).

Η έρευνα ξεκίνησε μόλις η πληροφορία έφτασε στο γραφείο του ιδιωτικού ερευνητή και συμβούλου Πολιτισμού της Unesco Πειραιώς και Νήσων, Γιώργου Τσούκαλη, σχετικά με την ύπαρξη παράνομου οπλισμού στην περιοχή. Άμεσα ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για να επαληθευτούν όλα τα στοιχεία που είχε δώσει ο πληροφοριοδότης και για να εντοπιστεί η ακριβής τοποθεσία όπου βρισκόταν το παράνομο υλικό.

Ακολούθησε φυσική επιτήρηση του χώρου από την Αστυνομία και σε συνεργασία με τον ιδιωτικό ερευνητή και στενό συνεργάτη του κ. Τσούκαλη, Φώντα Βρόσγο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα παράνομα όπλα. Μετά το πέρας της υπόθεσης ο Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε:

«Νιώθω ευτυχής που συνέβαλα σε μια ακόμη σοβαρή υπόθεση που αφορά στην προστασία της πατρίδας μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για τη συμβολή τους τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, ταξίαρχο Κωνσταντίνο Δούβαρη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων, Βασίλη Μουσελίμη τον αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα τον διοικητή Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, Αθανάσιο Σκούφη και τον συνάδελφο και συνεργάτη μου Φώντα Βρόσγο».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.