Τρόμος τα ξημερώματα στον Καρέα – Άγνωστοι έκαψαν αυτοκίνητα και μηχανές

0

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον δήμο Βύρωνα και συγκεκριμένα στον Καρέα, από διαδοχικές πυρκαγιές σε ατοκίνητα και μοτοσικλέτες.
Άγνωστοι, μέσα σε διάστημα περίπου δύο ωρών, έβαλαν φωτιές σε δύο αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες. Τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι, έχοντας μαζί τους μπουκάλια βενζίνης, έβρισκαν τα πλαστικά μέρη των οχημάτων και στην συνέχεια τους έριχναν την βενζίνη και τους έβαζαν φωτιά.

kammena02
kammena03

Τα οχήματα βρίσκονταν παρκαρισμένα σε διαφορετικούς δρόμους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη 1:54 κλήθηκαν να σβήσουν πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα επι της οδού Λεωφόρου Αγίου Ιωάννη 73, στην συνέχεια στις 3:32 κλήθηκαν εκ νέου προκειμένου να σβήσουν πυρκαγιά σε οχήματα στην Ελλήνων Αξιωματικών και Σουλιωτών και συγκεκριμένα τρεις μοτοσυκλέτες και ένα αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί πως στα καμένα οχήματα της επιθέσεως στον Καρέα, υπάρχει και ένα ενός στενού συνεργάτη του Κυριακού Μητσοτάκη χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί έαν οι επιθέσεις  είχαν στόχο συγκεκριμένους ανθρώπους ή ήταν τυχαίες.

kammena04
kammena05
kammena06

Protothema.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.