Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο: Η Αστυνομία πυροβόλησε τον δράστη

0

Η αστυνομία πυροβόλησε έναν άνδρα στο νότιο Λονδίνο αφού σύμφωνα με πληροφορίες επιτέθηκε με μαχαίρι σε αρκετούς ανθρώπους, σε ένα περιστατικό που η αστυνομία αναφέρει ότι σχετίζεται με τρομοκρατία.

«Ενοπλοι άνδρες της αστυνομίας πυροβόλησαν έναν άνδρα στο Στρέτχαμ στο νότιο Λονδίνο. Πιστεύουμε ότι ένας αριθμός ανθρώπων έχει δεχτεί επίθεση με μαχαίρι. Οι συνθήκες ερευνώνται αυτή τη στιγμή και το περιστατικό σχετίζεται με τρομοκρατία», ανακοίνωσε η αστυνομία στο Twitter.

Η αστυνομία ενημέρωσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Βίντεο από το περιστατικό έχουν δημοσιευθεί στο Twitter. Σε ένα από αυτά, φαίνεται ένας άντρας ξαπλωμένος στο έδαφος ενός εμπορικού δρόμου και τουλάχιστον δύο ένοπλοι αστυνομικοί τον σημαδεύουν με τα όπλα τους πίσω από ένα αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά με τα μπλε φώτα του να αναβοσβήνουν.

Ένα άλλο βίντεο έδειχνε ελικόπτερα πάνω από την περιοχή και περιπολικά στους γύρω δρόμους.

Ενας 19χρονος φοιτητής ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό και δήλωσε στο πρακτορείο PA: «Διέσχιζα τον δρόμο όταν είδα έναν άνδρα με ένα μαχαίρι και ασημένια δοχεία στο στήθος του τον οποίο κυνηγούσε κάποιος που υποθέτω ότι ήταν αστυνομικός με πολιτικά ρούχα. Στη συνέχεια ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς νομίζω ότι άκουσα τρεις αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Αμέσως μετά έτρεξα στη βιβλιοθήκη για να είμαι ασφαλής. Από εκεί είδα ασθενοφόρα και ένοπλους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο».

kathimerini.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.