Τρομοκρατία: Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας;

1

Μέσα σε μόλις λίγους μήνες παρουσίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι σε θέση να ανακοινώνει την εξάρθρωση μίας τρομοκρατικής οργάνωσης, της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας».

Άλλη μία επιτυχία -η οποία μάλιστα ήρθε γρήγορα- στο ενεργητικό του (και φυσικά στο ενεργητικό της ΕΛ.ΑΣ., απλά αναφερόμαστε στην πολιτική ηγεσία στο παρόν άρθρο), στο μέτωπο της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. «Είναι τυχερός» είπαν κάποιοι, καθώς ο τρομοκράτης πυροβόλησε κατά λάθος τον συνεργό του , με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να βρουν γενετικό υλικό και ακολούθως να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

«Η έρευνα προϋπήρχε για τη συγκεκριμένη οργάνωση και ήταν θέμα χρόνου κάποια στιγμή να έρθουν οι συλλήψεις», είπαν άλλοι.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί δεν ξέρουμε εάν έπαιξαν κάποιο ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης (ενδεχομένως να έχουν βάση), ωστόσο η κρίση του πολιτικού προϊσταμένου του Σώματος γίνεται πάντα με βάση το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα πιστώνεται στη σημερινή πολιτική ηγεσία. Τελικά μάλλον ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας στο μέτωπο της τρομοκρατίας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει πληρώσει και «κόστος».

Όπως βέβαια γνωρίζει καλά και ο ίδιος, η μάχη κατά της τρομοκρατίας δεν σταματά ποτέ και μία εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης δεν συνεπάγεται το τέλος του αντάρτικου πόλης.

Katechaki
1 Comment
  1. Bib says

    Πιο πιθανό είναι να έχει το κωλαράκι της νυχτερίδας!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.