Τριπλό ριφιφί στην Θεμιστοκλέους! “Σήκωσαν” κατάστημα με αθλητικά

0

Επί ώρες δούλευαν οι διαρρήκτες, αλλά οι αστυνομικοί, αν και χτύπησε ο συναγερμός, δεν μπόρεσαν να τους εντοπίσουν. Το ριφιφί που έκαναν σε κατάστημα αθλητικών στη Θεμιστοκλέους στο κέντρο της Αθήνας θα μείνει στην ιστορία καθώς άνοιξαν τρεις τρύπες μέχρι να φτάσουν στο στόχο τους!

Το ριφιφί έγινε στην καρδιά της Αθήνας. Ο συναγερμός χτύπησε, όμως όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο κατάστημα αθλητικών στη Θεμιστοκλέους δεν είδαν το παραμικρό. Οι δράστες κατάφεραν με έναν ευρηματικό τρόπο να ξεγελάσουν τους άνδρες της Άμεσης Δράσης. Στην πίσω πλευρά του καταστήματος υπάρχει ένα κενό κατάστημα. Οι δράστες το διέρρηξαν, έκλεισαν την πόρτα για να φαίνονται όλα φυσιολογικά και άρχισαν να… δουλεύουν. Άνοιξαν διαδοχικά τρεις τρύπες στις μεσοτοιχίες μέχρι να μπουν στο κατάστημα με τα αθλητικά.

Εκεί μπήκαν και επί τρεις ώρες και τριάντα λεπτά διάλεγαν τα πιο ακριβά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Τα μετέφεραν με την ησυχία τους στο διπλανό, άδειο κατάστημα απ’ όπου είχαν μπει και αφού τα φόρτωσαν πιθανότατα σε κάποιο όχημα εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που μίλησε στον ΣΚΑΪ η ζημιά είναι 130.000 με 140.000 ευρώ.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.