«Του έριξα χάπια στην πορτοκαλάδα» – Τι κατέθεσε η Γερμανίδα για τη δολοφονία στο Χαλάνδρι

0

Οι ιστολογικές εξετάσεις θα δείξουν ακριβώς τι χάπια έδωσε στον σύντροφο της η 56χρονη Γερμανίδα, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου μεσίτη στο Χαλάνδρι. Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχει μεταφερθεί κι ένα εύρημα (σ.σ. εντοπίστηκε δίπλα από τη σορό) που ενδεχομένως να σχετίζεται με την ασφυξία που εντόπισαν οι ιατροδικαστές.

Η 56χρονη Γερμανίδα αρνείται ότι ήθελε να σκοτώσει τον άντρα της, ενώ κατά την προανάκριση φέρεται να κατέθεσε ότι: «Τσακωθήκαμε και με έσπρωξε. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Γύρισε στο σπίτι μεθυσμένος και άρχισε να φωνάζει. Εγώ για να τον ηρεμήσω του έβαλα 5 ή 6 χάπια σε ένα ποτήρι που είχα βάλει μέσα μπλε πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό και τα διέλυσα στην πορτοκαλάδα με ένα κουτάλι. Μετά του πήγα το ποτήρι αυτό με την πορτοκαλάδα και την ήπιε».

Η σύντροφος του θύματος, υποστήριξε ακόμα στις Αρχές ότι «αυτά τα χάπια ήταν άσπρα και ήταν πεταμένα μέσα στο συρτάρι στο σαλόνι. Αυτά τα χάπια, απ’ ότι μου είχε πει ο Γ., ήταν χάπια που έπαιρνε για να ηρεμήσει. Μετά άρχισε να βήχει πάρα πολύ δυνατά και εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Έβηχε συχνά όταν ξάπλωνε. Μέσα στη νύχτα σηκώθηκε και ίσως πήγε και ήπιε και κάποιο άλλο χάπι, αλλά δεν ξέρω τι. Αυτό το λέω γιατί την άλλη μέρα, είδα στο τραπέζι της κουζίνας ένα κουτάκι που είχε τα χάπια της εβδομάδας και αυτό το κουτάκι ήταν ανοιχτό».

Αναφερόμενη στα όσα ακολούθησαν τον θάνατο του 64χρονου μεσίτη, η 56χρονη Γερμανίδα φέρεται να είπε ακόμα ότι «Μετά εγώ έφυγα από το σπίτι. Όταν γύρισα είδα ότι δεν είναι καλά. Δεν ξέρω τι έγινε όσο έλειπα. Μετά πέθανε. Έμεινα με το πτώμα στο σπίτι περίπου δύο εβδομάδες. Τις επόμενες 10 μέρες ξάπλωνα και κοιμόμουν δίπλα του, γιατί ένιωθα ότι ήταν ακόμα κοντά μου. Δεν ενημέρωσα την Αστυνομία γιατί φοβήθηκα ότι θα κατηγορηθώ για φόνο».

Από το Χαλάνδρι στη Γερμανία και μετά στο… Παγκράτι

Στη συνέχεια, η γυναίκα εγκατέλειψε το διαμέρισμα επί της οδού Κονίτσης 24 στο Χαλάνδρι και πήγε στη Γερμανία. Ωστόσο, μετά από λίγες ημέρες επέστρεψε στην Αθήνα και ξεκίνησε να μένει σε διάφορα ξενοδοχεία. Κάπως έτσι, καθότι απ’ την αρχή ήταν η βασική ύποπτη για τη δολοφονία, η Αστυνομία έφτασε στα χνάρια της και την συνέλαβαν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Παγκρατίου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.