Τόσκας και Βασιλειάδης λένε «ναι» στο να «βγει» η Αστυνομία από τα γήπεδα

0

Βγήκαν ειδήσεις στο 1ο Θεματικό Φόρουμ των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, που διεξήχθη τη Δευτέρα 18 Ιουνίου υπό την αιγίδα της ΠΟΑΣΥ. Αρκεί, φυσικά, τα όσα ειπώθηκαν να μην μείνουν στο σκέλος των εξαγγελιών – δεσμεύσεων.

Η πιο σημαντική απ’ αυτές είναι ότι υπάρχει πολιτική βούληση για να πάψει πλέον η παρουσία της Αστυνομίας στα γήπεδα. Ένα θέμα το οποίο έχει τεθεί εδώ και καιρό στους αρμόδιους υπουργούς -Νίκο Τόσκα και Γιώργο Βασιλειάδη, που ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές της σημερινής εκδήλωσης- από την πλευρά των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, έσπευσε να τον ρωτήσει εάν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα θα περιλαμβάνει και την απαγκίστρωση από τα γήπεδα των αστυνομικών, με τον Νίκο Τόσκα να απαντά καταφατικά. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και μετά την ομιλία του υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων να του θέτει το θέμα και τον κ. Βασιλειάδη να λέει ότι είναι σε καλό δρόμο!

Να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι (σ.σ. έως και απογοητευμένοι) απ’ όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στα γήπεδα και οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. δίνουν μάχη ώστε ένα σκέλος αρμοδιοτήτων και ευθυνών να φύγει από την Αστυνομία και να έχει έναν περισσότερο εποπτικό ρόλο εκτός γηπέδου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.