Το ΣΕΦΕΑΑ καταγγέλει εκδικητικές τακτικές και «κουφό» σύστημα επικοινωνίας

0

Από την πρώτη στιγμή το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α δια των εκπροσώπων του εξεδήλωσε την αποδοκιμασία του για την κακή εικόνα που προσέδωσε η στάση του συναδέλφου αστυνομικού φρουρού της πρεσβείας του Ιράν.

Όμως:

Είναι επιεικώς  απαράδεκτο   να επιδιώκεται να “μεταφορτωθεί ” η ανικανότητα της πολιτείας να περιορίσει δια της δικαιοσύνης το φαινόμενο Ρουβίκωνας , στρέφοντας επιτηδευμένα τα βλέμματα, στην ενδεχόμενη ανεπάρκεια του αστυνομικού .

Το ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΟ των πράξεων της συλλογικότητας έχει κριθεί επαλειμμένα με την σύλληψη δεκάδων μελών τους  από την αστυνομία και την επιστροφή τους στο “θεάρεστο έργο” των καταστροφών, ατιμώρητοι,  και λίγα λεπτά μετά την απομάκρυνση τους  από την έδρα του δικαστηρίου.

Ίσως έστω  για πρώτη φορά, θα έπρεπε να αναζητηθούν και ευθύνες για τους εγκληματικά ανεύθυνο υπευθύνους που  διατηρούν το σύστημα επικοινωνίας της  αστυνομίας “κωφάλαλο” και στο γεγονός ότι ο ασύρματος του συναδέλφου στην πρεσβεία του Ιράν  ήταν εκτός λειτουργίας!!! Το ΣΕΦΕΑΑ έχει γίνει γραφικό καταγγέλλοντας καθημερινά αυτή την εγκληματική ανεπάρκεια .

Επίσης

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τις διοικητικές πράξεις -αποφάσεις  εξοστρακισμού, του Διοικητή του Τμήματος και του Αστυνομικού σκοπού , πρακτικές που μας αναγάγουν σε εποχές ανυπαρξίας Δικαίου, τόσο ποινικού όσο και πειθαρχικού, σε τακτικές εκδικητικές και τιμωρητικές, που απαξιώνουν την Δημοκρατική λειτουργία εντός του Οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την ανικανότητα μας να τιμωρήσουμε αυτούς   που καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία αποτελεί πράξη δειλίας όταν  επιδιώκουμε να  την μεταφορτώσουμε  σε αστυνομικούς που δεν φέρουν καμιά ευθύνη για την “επέλαση” των συλλογικοτήτων στην Αττική

Καλούμε λοιπόν την Φυσική Ηγεσία να ανακαλέσει την πράξη “εξοστρακισμού ” των συναδέλφων , ώστε να “δικαστούν” από τα όργανα της πειθαρχικής δικαιοσύνης, ταυτιζόμενοι με της αξίες και ιδανικά μιας ευνομούμενης πολιτείας και όχι με αποφάσεις αυταρχικού χαρακτήρα .

Το Δ.Σ του ΣΕΦΕΑΑ προτίθεται    να καλύψει νομικά τους συναδέλφους .

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.