Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. κοντά στους αστυνομικούς που εμπλέκονται σε απόδραση

0
Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του ΣΕΦΕΑΑ με αφορμή την απόδραση κρατουμένου από τα δικαστήρια της Ευελπίδων στην Κυψέλη:

Τους συναδέλφους οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση απόδρασης επισκέφθηκαν στην Υποδ/νση Ασφάλειας Αθηνών ο πρόεδρος και ο γεν.γραμματέας του Σωματείου μας, εκφράζοντας την έμπρακτη συμπαράστασή τους.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. θα παρέχει πάντα ηθική ή οποιασδήποτε άλλης μορφής στήριξη στους συναδέλφους, υλοποιώντας τη δέσμευσή του να βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, πολλώ μάλλον δε, όταν αυτοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Σε μία τέτοια άσχημη εξέλιξη μιας μεταγωγής 28 κρατουμένων εμπλέκονται σήμερα συνάδελφοι, αφού ένας εξ αυτών δραπέτευσε σήμερα το πρωί (15/7/2018) από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στη Κυψέλη.

Συγκεκριμένα, ο 42άχρονος Γεωργιανός Zirakadze Avtandil που είχε συλληφθεί απο ομάδες ΔΙ.ΑΣ. το Σάββατο (14/07) και ήταν κρατούμενος στο Τ.Α. Φαλήρου, οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου και παραπέμφθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα σήμερα.

Για λόγους οι οποίοι εξετάζονται, ο Γεωργιανός παρέμεινε για κάποιο διάστημα χωρίς χειροπέδηση και κατόρθωσε να αποδράσει όταν βρήκε ευκαιρία.

Διαβάστε ακόμα στο katechaki:

Αυτός είναι ο Γεωργιανός που απέδρασε από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.