Το πανηγύρι των Ηπειρωτών αστυνομικών – Γεροβασίλη και Παπακώστα… πρώτο τραπέζι (photos)

0
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το 19ο πανηγύρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής στο Άλσος Στρατού στο Γουδή. Το “παρών” έδωσαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνα Παπακώστα.

Οι δυο τους έφτασαν από νωρίς στο πανηγύρι, έκατσαν στο πρώτο τραπέζι και φαίνονταν ιδιαίτερα ευδιάθετες. Η κ. Όλγα Γεροβασίλη άλλωστε κατάγεται από την Άρτα και γνωρίζει από… πρώτο χέρι τα ηπειρώτικα πανηγύρια.

Ωστόσο, όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημοσθένης Πάκος την κάλεσε από το βήμα της εκδήλωσης να ανοίξει το χορό, εκείνη δίστασε να το κάνει. Η χθεσινή έξοδος των δύο υπουργών ήταν η πρώτη τους κοινή βραδινή εμφάνιση.

Το συγκεκριμένο πανηγύρι διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύλλογο Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής. Στο Άλσος Γουδί έδωσαν χθες το παρών τουλάχιστον 2.000 άτομα, πολλά εκ των οποίων χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη σκηνή ανέβηκαν οι καλλιτέχνες Πέτρος-Λούκας Χαλκιάς, Δημήτρης Λαμπάκης, Αντώνης Κυρίτσης, Θωμάς Κυρίτσης και η Διαλεχτή.

Ο Κωνσταντίνος Χύτας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ενώ ο Δημοσθένης Πάκος κάλεσε την υπουργό κ. Γεροβασίλη για έναν σύντομο χαιρετισμό.

Παρόντες στο πανηγύρι ήταν ο τέως αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνος Τσουβάλας, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, ο αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Γιώργος Σταματάκης και από την Ένωση Αθηνών ο Γρηγόρης Χρυσάφης.

Katechaki

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.