Το μήνυμα της Ένωσης Πειραιά για την 25η Μαρτίου

0

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ-25/03/2020

Ζήτω η 25η Μαρτίου

Διπλή η γιορτή σήμερα για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Από τη μια εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Yπεραγίας Θεοτόκου, την αναγγελία της χαρμόσυνης είδησης που έφερε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στην Παναγία, ότι μέσω αυτής θα ενσαρκωθεί ο Υιός του Θεού, όπου ξεκίνησε η σωτηρία της ανθρωπότητας, και από την άλλη, την έναρξη της Εθνικής Παλιγγενεσίας του Γένους μας.

Kοινός παρονομαστής των δύο αυτών γεγονότων είναι η ανυπολόγιστη αξία τής ελευθερίας.

Κάθε χρόνο την 25η Μαρτίου τιμούμε και γιορτάζουμε τον ξεσηκωμό των υπόδουλων Ελλήνων κατά του Τούρκου δυνάστη για ελευθερία και αυτοδιάθεση. Ημερομηνία σταθμός στην ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας, καθώς αποτέλεσε την αφετηρία, το ηρωικό ξεκίνημα του αδούλωτου λαού μας για ν’ ανοίξει το δρόμο για την εθνική του αποκατάσταση.

Ως Έλληνες Αστυνομικοί δεν ξεχνάμε το χρέος μας και υποκλινόμαστε απέναντι στους Ήρωες που μας παρέδωσαν με τη θυσία τους μια ελεύθερη πατρίδα.

Ας φανούμε λοιπόν όλοι άξιοι απόγονοι των μεγάλων ηρώων και να προσηλωθούμε στις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού για ελευθερία, ισότητα, και αλληλεγγύη.

Ας δώσουμε λοιπόν, όλοι μαζί έναν σύγχρονο αγώνα, ειδικά σήμερα τις δύσκολες ώρες που περνάμε, με τον αόρατο αλλά και ορατό εχθρό. Αυτές οι δύσκολες ώρες για την Πατρίδα μας, με Υπομονή, Πίστη και Ηθικό θα περάσουν.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

Χρόνια Πολλά Έλληνες!!

Ψηλά το Κεφάλι !!!

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Λιότσος Σπυρίδων

Η Γεν. Γραμματέας
Μαλαχία Αργυρώ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.