Το καλωσόρισμα στους νεοεξερχόμενους αστυφύλακες του Πειραιά

0

Τους νεοεξερχόμενους αστυφύλακες που τοποθετήθηκαν σε Αστυνομικά Τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά καλωσόρισε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Σπύρο Λιότσο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σήμερα, 10 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης στον 7ο όροφο, αντιπροσωπεία του Δ.Σ με αντιπροσώπους της Ένωσής μας, καλωσόρισε και ενημέρωσε τους 60 νεοεξερχόμενους αστυφύλακες οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε Αστυνομικά Τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, τόσο για τα δικαιώματά τους αλλά και εν γένει για την λειτουργία και δομή του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

Η ενημέρωση έγινε μετά τις τοποθετήσεις – χαιρετισμούς, τόσο του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο κ. Παππά Γεώργιου, αλλά και των, Αστυνομικού Διευθυντή κ. Δάβαλο Δημητρίου, Αστυνομικού Διευθυντή κ. Νικολακόπουλου Σωτηρίου και της Αστυνομικού Υποδιευθυντή κας Παυλάκη Βασιλικής. Για μία ακόμη φορά ευχόμαστε στους νεοεξερχόμενους συναδέλφους μας, καλή σταδιοδρομία, καλή δύναμη στα καθήκοντά τους με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Το μήνυμα του προέδρου του Δ.Σ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το 1994 μετά από σκληρούς αγώνες και δοκιμασίες το όραμα των Αστυνομικών Υπαλλήλων γίνεται πράξη. Κατοχυρώνονται πλέον θεσμικά οι συνδικαλιστικές ελευθερίες των Αστυνομικών με την ψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων του Ν.2265/1994.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ίδρυση ημέρα με την ημέρα νέων Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων Αστυνομικών σε όλη τη Χώρα, μία εκ των οποίων ήταν και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής (υπ.αριθμ.2702/95 απόφαση Πρωτοδικείου Αθηνών).

Επιπλέον με το άρθρο 18 του Ν.3938/2011 η ενιαία Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής , υποχρεωτικά διασπάστηκε σε πέντε (05) πρωτοβάθμιες Ενώσεις, όπου η μία εξ΄ αυτών είναι και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά. Μέλη της Ένωσης δύναται να είναι οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε υπηρεσίες που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά.

Σήμερα ανά την επικράτεια έχουν συσταθεί και λειτουργούν πενήντα οχτώ (58) πρωτοβάθμιες οργανώσεις και οι οποίες αποτελούν τα μέλη της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης με την επωνυμία Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ).

Συμπληρώνονται είκοσι τέσσερα (24) χρόνια συνδικαλιστικής δράσης. Χρόνια θυσίας με πλείστους όσους σκληρούς και επίπονους αγώνες. Αγώνες που αναμφίβολα έφεραν στο χώρο μας θετικά και καρποφόρα αποτελέσματα.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά σας καλωσορίζει στην οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, δηλώνοντας ότι σε οποιοδήποτε πρόβλημα θα είναι δίπλα σας. Ευχόμαστε σε όλες και όλους σας, καλή σταδιοδρομία με επιτυχίες, πρόοδο, υγεία, καλό κουράγιο, καλή δύναμη και καλή αρχή.

Με τιμή,
Σπυρίδων Ι. ΛΙΟΤΣΟΣ
Πρόεδρος Δ.Σ
Κιν.: 6948203863

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.