Το «ευχαριστώ» της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου για τον ετήσιο χορό

0

Το κέφι χτύπησε κόκκινο στον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, με τα έσοδα της εκδήλωσης να διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένο για το νεογέννητο παιδάκι αστυνομικού, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ένωσή μας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου αλλά και όσους συνέβαλαν για την επιτυχημένη πραγματοποίησή του.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για νεογέννητο βρέφος συναδέλφου μας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και χρίζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης αλλά και για αγορά επιχειρησιακού εξοπλισμού.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν πλήθος επίσημων προσκεκλημένων, συναδέλφων και πολιτών της πόλης μας και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες με το επιτυχημένο λαϊκό πρόγραμμα του Βασίλη ΚΑΡΡΑ, του Χρήστου ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ, της Ειρήνης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και των συνεργατών τους.

Στην εκδήλωση η Ένωσή μας βράβευσε συναδέλφους μας που με εξαίρετες πράξεις τους ανέδειξαν την επιχειρησιακή αρτιότητα των αστυνομικών μας, τέκνα συναδέλφων που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Α.Ε.Ι.- Τ.Ε.Ι της Χώρας, καθώς και ιδιώτες που στηρίζουν καθημερινά το έργο μας.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Πικράκης
Ο γ. γραμματέας, Χρήστος Αναμουρλού

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.