Αυτό είναι το «δίδυμο» που λήστευε φαρμακεία στο νότια προάστια (photos)

0

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δυο ημεδαπών που κατηγορούνται για διάπραξη διαρρήξεων – κλοπών από φαρμακεία και πρακτορεία τυχερών παιγνίων στα νότια προάστια.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

ΒΟΥΛΤΣΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Χριστίνας, γεννηθέντα 22-4-1977 στο Αμαρούσιο Αττικής

ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Αριστοτέλη του Χρήστου και της Ευσταθίας, γεννηθέντα στις 26-12-2000 στην Αθήνα

Το «δίδυμο» των ληστών είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Μαΐου, στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., καθώς νωρίτερα είχαν διαρρήξει φαρμακεία στην περιοχή της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης.

Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το τελευταίο δίμηνο, προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη διαρρήξεων – κλοπών από φαρμακεία και πρακτορεία τυχερών παιγνίων στα Νότια Προάστια. Κατά την προανάκριση αποκαλύφτηκε ότι οι κατηγορούμενοι αφού πρώτα εντόπιζαν τους «στόχους» τους, τους προσέγγιζαν πρώτες πρωινές ώρες και εισέρχονταν σε αυτούς, μετά τη θραύση του υαλοπίνακα, με πέτρες ή μεταλλικά καπάκια φρεατίων. Σε ορισμένες περιπτώσεις παραβίαζαν και τα ρολά ασφαλείας. Στη συνέχεια αφαιρούσαν τις ταμειακές μηχανές και χρηματικά ποσά.

Μέχρις στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δεκατρείς 13 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών εκ των οποίων:

  • 6 σε φαρμακεία στην Γλυφάδα
  • 3 σε φαρμακεία στην Ηλιούπολη
  • 1 σε φαρμακείο στην Αργυρούπολη και
  • 1 σε φαρμακείο στον Άλιμο
  • 1 σε φαρμακείο στο Ελληνικό
  • 1 σε πρακτορείο τυχερών παιγνίων στη Βάρη

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.