Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε το Τ.Α. Αγίου Δημήτριου (pics)

0

Σε γνωστό στέκι του Μπραχαμίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα η υπηρεσιακή ομάδα του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου.

Πριν τους μεζέδες, πάντως, οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας και του Τμήματος Τάξης Αγίου Δημητρίου έπαιξαν μπάσκετ για το Κύπελλο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και μάλιστα έφεραν νίκες.

Η ανάρτηση του υπαστυνόμου Α’, Αχιλλέα Μπογδανίδη

Κοπή πίτας για την υπηρεσιακή ομάδα του Τ. Α. Αγίου Δημητρίου με τυχερό τον φίλο Θοδωρή Καπαρέλο, από την ομάδα του ΤΔΜΑ, η οποία για 32 λεπτά σήμερα έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο κ με μαγική εμφάνιση του Αντωνίου 27(8) προηγήθηκε με 82-62.Μυθική όμως ανατροπή, στα επόμενα 8 λεπτά, όπως κ να χει τηρουμένων των αναλογιών κ νίκη με 91-86 στο τέλος. Τεράστια νίκη κ για το ΑΤ Αγίου Δημητρίου που επικράτησε με 64-58 του Τμήματος Τροχαίας Νοτιανατολικής. Έτσι η Μπραχαμάρα σήμερα γιορτάζει την είσοδο κ των δύο υπηρεσιακών ομάδων της στους 4 του Κυπέλλου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Για την ιστορία οι πόντοι μας: Δούβος 22(1), Αρκουμάνης 19(3), Μπογδανίδης 24(3), Δήμου 8(1), Παντσιόπουλος 9, Μαρινάκης, Δρίβας και Δέλλιος 9.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.