Τι ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, από τις κ.κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα, για τους ΕΚΑΜίτες

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, έκανε λόγο για μεγάλη αδικία που υφίστανται από πέρυσι οι ΕΚΑΜίτες και ζήτησε να δουν το θέμα με μέγιστη προσοχή

0

Όπως έγραψε και χθες, Σάββατο, το katechaki.gr μπορεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και η νέα πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. (Όλγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Παπακώστα) να εντυπωσιάστηκαν με την επίδειξη καταρρίχησης της ΕΚΑΜ, ωστόσο, δεν φάνηκε καμία διάθεση για αποκατάσταση της αδικίας που έφερε το νέο μισθολόγιο για τα κομάντο της ΕΛ.ΑΣ.

Ο λόγος για το κόψιμο του επιδόματος (περίπου 150 ευρώ που λάμβαναν περίπου 200 άτομα που αποτελούν τους επίλεκτους των επιλέκτων της Αστυνομίας). Όπως πληροφορηθήκαμε, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, επ’ ευκαιρία της παρουσίας της νέας υπουργού και της νέας υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στο περίπτερο της ΔΕΘ (όπου μεταξύ άλλων έγινε παρουσίαση στολής της ΕΚΑΜ) έθιξε το συγκεκριμένο θέμα στις κ.κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα. Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, έκανε λόγο για μεγάλη αδικία που υφίστανται από πέρυσι οι ΕΚΑΜίτες και ζήτησε να δουν το θέμα με μέγιστη προσοχή.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι ο κ. Γερακαράκος, μετά την παρουσία του πρωθυπουργού στο περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και την επίδειξη καταρρίχησης από τον πύργο της ΔΕΘ (σ.σ. ύψους περίπου 60 μέτρων), επέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα το κοινό ψήφισμα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας. Ένα ψήφισμα που, δυστυχώς, η νέα υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, δεν δέχτηκε να παραλάβει την Παρασκευή στο πλαίσιο της μεγάλης κινητοποίησης των ενστόλων.

Katechaki.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.