Τι συζήτησε η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας με τον υποστράτηγο Πουρσανίδη

0

Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο Μιλτιάδη Πουρσανίδη, είχε το προεδρείο της Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΛ.ΑΣ. και αντιπρόσωποι της ΠΟΑΞΙΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας, μαζί με αντιπροσώπους της στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α., από τους νομούς Πέλλας, Σερρών, Κιλκίς και Πιερίας, πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 21/03/2019, εθιμοτυπική επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο κο ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ Μιλτιάδη.

Από μέρους μας, αφού ευχηθήκαμε στον κ. Γενικό καλή επιτυχία στη συνέχιση των καθηκόντων του, εκφράζοντας παράλληλα και την απόλυτη ικανοποίησή μας για τον τρόπο διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, κατά την αντιμετώπιση ορισμένων έκτακτων καταστάσεων, αναφερθήκαμε σε ζητήματα καθημερινότητας και ιδίως σε δυσκολίες, που προέκυψαν σε ορισμένους νομούς, κατά την εφαρμογή του σχεδίου εμφανούς αστυνόμευσης. Επίσης κατά τη διάρκεια τη συνάντησης οι αντιπρόσωποί μας είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή τις απόψεις και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της καθημερινότητας των εργαζόμενων αστυνομικών, αλλά και τη βελτίωση του αξιόμαχου των Υπηρεσιών της περιφέρειας. Μεταξύ άλλων, έγινε λόγος από όλους για ελλείψεις σε εξοπλισμό και οχήματα, ενώ ειδικά για το νομό του Κιλκίς, κατατέθηκαν από την αντιπρόσωπό μας προτάσεις για την αποφυγή των καθημερινών μεταγωγών από το Τ.Σ.Φ. Παιονίας στη Δ/νση Αστυνομίας Κιλκίς για τη λήψη αποτυπωμάτων κ.ο.κ. των συλληφθέντων μη νόμιμων μεταναστών.

Ο κ. Γενικός, αναφέρθηκε στην ουσιαστική παρουσία της Ένωσής μας δηλώνοντας ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια, σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, προκειμένου να βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο οι συνθήκες εργασίας των αστυνομικών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Εξήρε το έργο των διοικούντων και του προσωπικού, τονίζοντας τον επαγγελματισμό και τη μεγάλη προσπάθεια, που καταβάλουν, δηλώνοντας ότι θα είναι αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες. Ακόμη ανέφερε ότι θα δοθούν αναλώσιμα υλικά, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε νομού, ενώ με το ίδιο κριτήριο θα πραγματοποιηθεί και η κατανομή των νέων περιπολικών οχημάτων, που προμηθεύτηκαν μέσω ΕΣΠΑ και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Ένωσή μας συνεχίζει τις εθιμοτυπικές επισκέψεις με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των μελών μας, πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα έναντι των συναδέλφων μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος Ιωάννης Ψαρογιάννης
Ο γ. γραμματέας Πέτρος Γιαρισκάνης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.