Τι απέδωσαν οι διαβουλεύσεις της Ένωσης Ν/Α Αττικής με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

0

Ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα που παρήγαγαν οι διαβουλεύσεις με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, για μία σειρά από φλέγοντα ζητήματα εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη της ότι μετά από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως την 03/01/2019 με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ, υπήρξαν άμεσα αποτελέσματα στα δίκαια αιτήματα μας.

Αρχικά με την παρέμβαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας η μεταστέγαση των υπηρεσιών που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

Δόθηκαν εντολές για επίσπευση των εργασιών ώστε να αποφευχθούν προβλήματα και δυσλειτουργίες.

Επίσης μεταφέρθηκε οικίσκος στον όρχο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής (στρατόπεδο Σακέτα) έτσι ώστε οι Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που αναλαμβάνουν υπηρεσία να έχουν αξιοπρεπείς συνθήκες για ανάληψη και λήξη των καθηκόντων τους.

Όσον αφορά την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, δόθηκαν εντολές για ενίσχυση με προσωπικό έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις νέες συνθήκες τον Απρίλιο με την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού κανονισμού για την πληκτρολόγηση όλων των υπηκόων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα χορήγησης ημερήσιων αναπαύσεων στο προσωπικό.

Ευχαριστούμε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την άμεση ανταπόκριση του στα ζητήματα που του παραθέσαμε.

Ελπίζουμε η ενίσχυση του Αερολιμένα με Αστυνομικό προσωπικό σύμφωνα με τις εντολές θα γίνει πράξη.

Ο υγιής συνδικαλισμός είναι αυτός που με σοβαρές παρεμβάσεις φέρνει πάντα αποτελέσματα.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.