Τι απαντά ο Σταύρος Μπαλάσκας: «Αναφερόμουν σε συμπεριφορές, όχι σε ανθρώπους» (vid.)

0

Να… μαζέψει ότι μπορεί από την τουλάχιστον ατυχή δήλωση του για τα «σκουπίδια» των Εξαρχείων, επιχείρησε με παρέμβαση του στον τ/σ Star ο Σταύρος Μπαλάσκας. Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ -τον οποίο «άδειασε» με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία- δήλωσε ότι αναφέρονταν σε συμπεριφορές και όχι σε ανθρώπους.

«Ποτέ δε θα έλεγα ανθρώπους σκόνη ή σκουπίδια» τόνισε ο κ. Μπαλάσκας και συνέχισε: «Αν δει κάποιος όλη τη δήλωσή μου θα καταλάβει, γιατί μιλάω για δημοκρατικότητα, λέω ότι οι συνάδελφοί μου έκαναν εξαίρετα τη δουλειά τους, μιλάω για τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους, τους πρόσφυγες, και αν ανατρέξει κάποιος στο Internet θα δει πολλές δηλώσεις μου αντιρατσιστικού χαρακτήρα για αυτούς τους ανθρώπους» και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς, κάποιοι προσπάθησαν -προφανώς για πολιτικούς λόγους -στους οποίους εγώ δεν υπόκειμαι, γιατί δεν είμαι ούτε βουλευτής, ούτε πολιτικό πρόσωπο – να δημιουργήσουν μια κατάσταση, η οποία ενδεχομένως να τους χρησίμευε αλλού. Κακώς το έκαναν αυτό διότι εννοώ ότι υπάρχουν συμπεριφορές σκουπίδια και φαίνεται αυτό από τη δήλωσή μου αν κάποιος τη δει ολόκληρη».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι «ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ πολύ καλά έκανε και διέταξε ΕΔΕ μετά από όλη αυτήν την επίθεση που έγινε από μερικά ΜΜΕ, εφημερίδες και σάιτ. Από εκεί και πέρα καλό είναι μερικές φορές να διευκρινίζεται μερικές φορές τι έχει συμβεί έτσι ώστε να ξέρουμε όλοι και να υπάρχει μια πολυπρισματική διαφάνεια».

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ για την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τεσσάρων υπό κατάληψη κτηρίων στην περιοχή των Εξαρχείων, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε: «Εκκίνησε μια αθόρυβη, νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα, η οποία είναι η αστυνομία, και αυτή σιγά-σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια μέσα από τα Εξάρχεια, προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της αστυνομίας».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.