Η θυελλώδης σχέση της «καυτής» Ελληνολιβανέζας με τον γιο της «βασίλισσας των χαλιών»

0

Ιδιαίτερη αδυναμία στον επιχειρηματικό κόσμο έχει η 32χρονη Ελληνολιβανέζα μεταφράστρια, με τα… πληθωρικά προσόντα, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του 39χρονου συντρόφου της, που έπεσε στο κενό από διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στη Βούλα.

Αναδημοσίευση από reader.gr, Κώστας Παπαδόπουλος

Η μελαχρινή Ε.Λ., με τις αναλογίες που… ζαλίζουν και την πολυτάραχη ζωή, έγινε ευρέως γνωστή στα ΜΜΕ και στους κοσμικούς κύκλους της, από τη σχέση που είχε για περίπου 1,5 χρόνο με τον γιο της «βασίλισσας της μπουχάρας». Μία σχέση που έφτασε μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες, καταλήγοντας σε έναν επωφελή για την ίδια οικονομικό συμβιβασμό.

Ήταν πριν από περίπου μία δεκαετία, όταν η Ελληνολιβανέζα μεταφράστρια κατήγγειλε τον τότε σύντροφο της για άγριο ξυλοδαρμό, μετά από καυγά. Οι καλά γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα της εποχής, είχαν να λένε για τις άγριες διενέξεις που είχε το ζευγάρι, με ξεσπάσματα ζήλιας από τον γιο της πασίγνωστης τηλεπωλήτριας χαλιών! Ενδεικτικό του πόσο πολύ αγαπά την προβολή στα ΜΜΕ η 32χρονη Ε.Λ., είναι το γεγονός ότι η καταγγελία για ξυλοδαρμό στο Α.Τ. Γλυφάδας, έγινε παρουσία… τηλεοπτικών συνεργείων και σε ζωντανή σύνδεση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ιατροδικαστική έκθεση έγραφε, μεταξύ άλλων, πως «έφερε σε σημεία του σώματός της πρόσφατες εκχυμώσεις (μελανιές), η μία από τις οποίες μάλιστα έγινε από κυκλικό αντικείμενο και έχει 7 cm διάμετρο».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.