Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στη Μοναστηρίου – Τρεις τραυματίες – Άφαντοι οι ληστές

0

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12/2/2019 στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη. Στο στόχαστρο ένα κατάστημα ψιλικών. Οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και να στείλουν στο νοσοκομείο τρία άτομα.

Οι ληστές φαίνεται ότι είχαν στήσει ενέδρα. Περίμεναν να περάσει η ώρα και χτύπησαν στο κατάστημα ψιλικών στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη την ώρα που έκλεινε για να είναι βέβαιοι ότι θα αρπάξουν περισσότερα χρήματα. Οι αδίστακτοι ληστές, τουλάχιστον δυο που φορούσαν κουκούλες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έσπασαν την πόρτα με βαριοπούλα και εισέβαλαν στο κατάστημα με τα όπλα προτεταμένα.

Την ώρα εκείνη βρίσκονταν στο κατάστημα τρία άτομα που έκαναν καταμέτρηση χρημάτων.

Οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως τραυματίζοντας τους τρεις ανθρώπους, ωστόσο ο ένας από αυτούς κατάφερα να αρπάξει μια καραμπίνα και να τους αποτρέψει. Οι δράστες που φαίνεται δεν περίμεναν αντίδραση τράπηκαν σε φυγή. Άφησαν μάλιστα στο σημείο τα πιστόλια τους και τη μοτοσικλέτα την οποία χρησιμοποίησαν για να φτάσουν στο σημείο.

Αν και πεζοί οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν, παρά την τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται εκτός κινδύνου, ωστόσο ο ένας φαίνεται πως θα χρειαστεί επέμβαση.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.