Θεσσαλονίκη: Νέο οπαδικό «ραντεβού θανάτου» απέτρεψε η Αστυνομία

0

Δεν βάζουν μυαλό οι οπαδοί – χούλιγκαν, με την Αστυνομία να αποτρέπει ένα ακόμη «ραντεβού θανάτου» αυτή τη φορά έξω από αθλητικές εγκαταστάσεις στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, αξιοποιώντας σχετική πληροφόρηση, έφτασαν εγκαίρως στο σημείο και προχώρησαν σε 8 συλλήψεις. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», των Νόμων «Περί όπλων» και «Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Βράδυ Σαββάτου και οι αστυνομικοί πληροφορούνται για συγκέντρωση οπαδών – χούλιγκαν με… εξοπλισμό μάχης στις περιοχές της Πολίχνης και της Άνω Πόλης. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες και σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που ελέγχθηκαν εντοπίστηκαν: 8 ξύλινα κοντάρια, 3 βεγγαλικά χειρός, 3 κουκούλες τύπου full face, 2) περιλαίμια, 5 κράνη μηχανής, γάντια χειρός ένα ζευγάρι εκ των οποίων με διακριτικά ομάδας, 2 σκούφους ένας εκ των οποίων με διακριτικά ομάδας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ανωτέρω επιχείρησης ελέγχθηκαν 6 ακόμη άτομα και προσήχθησαν άλλα 9, ένα εκ των οποίων συνελήφθη για κατοχή ξύλινου γκλομπ και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του Νόμου «Περί όπλων».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.