Θεσσαλονίκη: 24χρονος τραυμάτισε αστυνομικό για να μην συλληφθεί

0

Αφού πρώτα διέρρηξε 8 Ι.Χ. αυτοκίνητα μέσα σε ένα βράδυ στο ιστορικό κέντρο της πόλης, τελικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε έναν 24χρονο.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για Κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, Διατάραξη της λειτουργίας της Υπηρεσίας, Απείθεια, Απειλή, Εξύβριση, Σωματικές βλάβες, Βία κατά Υπαλλήλων και Δικαστικών προσώπων και για Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος τα ξημερώματα του Σαββάτου διέρρηξε 8 οχήματα προβαίνοντας στη θραύση των κρυστάλλων αυτών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένα σφυράκι θραύσης κρυστάλλων.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, στην θέα των αστυνομικών, τράπηκε σε φυγή, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ενώ κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό. Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.