Θεόφιλος Παπαδάκης: Γιατί γέμισε άβατα ανομίας η Θεσσαλονίκη

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πίσω από τα Δικαστικό Μέγαρο (ΙΚΑ Αξιού) έχουμε καθημερινά σχεδόν σε μόνιμη βάση εγκληματικές πράξεις και τις νυχτερινές ώρες ο χώρος είναι άκρως επικίνδυνος

0

Η Θεσσαλονίκη έχει γεμίσει χώρους ανομίας (άβατα – απρόσιτα) διότι, δυστυχώς, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης λόγω ελλείψεων σε προσωπικό και σε υπηρεσιακά οχήματα, άλλα και εξαιτίας κάποιον υπερβολών στη φύλαξη ακίνητων στόχων και στη διάθεση πολλών Αστυνομικών σε πάρεργα και σε αλλότρια με την αστυνόμευση καθήκοντα, δεν διαθέτει πολλές εποχούμενες περιπολίες!

Άρθρο του Θεόφιλου Παπαδάκη
Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ, Μέλος Ε.Κ.Α.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πίσω από τα Δικαστικό Μέγαρο (ΙΚΑ Αξιού) έχουμε καθημερινά σχεδόν σε μόνιμη βάση εγκληματικές πράξεις και τις νυχτερινές ώρες ο χώρος είναι άκρως επικίνδυνος!

Ζητάμε από την ηγεσία την αύξηση των περιπολιών και τη μεγάλη σε αριθμό ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης, ειδικά τώρα γιατί τα περιστατικά έχουν αυξηθεί πάρα πολύ! Η νέα πολιτική κι φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας χρειάζεται να εξετάσει προσεκτικά τα προβλήματα όλου του Νομού Θεσσαλονίκης και την απαξίωση πολλών μάχιμων Υπηρεσιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ TV-100

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.