Θέμης Καλαμάτας: Νέα δημόσια παρέμβαση για τις σχέσεις των πολιτών με την ΕΛ.ΑΣ.

0

Πυκνώνει τις παρεμβάσεις του στο Facebook ο μαχητικός συνδικαλιστής της ΠΟΑΞΙΑ, Θέμης Καλαμάτας, σε μία χρονική περίοδο που η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Ο κ. Καλαμάτας εκφράζει την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι ο κόσμος -η συντριπτική πλειοψηφία για να είμαστε δίκαιοι- εκφράζει όλο και πιο ξεκάθαρα τη στήριξη του στην Αστυνομία. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο γνωστός συνδικαλιστής και συνάμα μάχιμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στη Ρόδο, πρόκειται «για γεγονός με ιδιαίτερη αξία».

Η ανάρτηση του Θέμη Καλαμάτα

Ζήτω η Ελληνική Αστυνομία…

Με συγκλόνισε πραγματικά η αγάπη και η ξεκάθαρη στήριξη του κόσμου προς την Ελληνική Αστυνομία τόσο στο πρόσφατο περιστατικό με τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς της κυρίας Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ όσο και με το ζήτημα των Εξαρχείων.

Σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και μεταβάλλεται η σύγχρονη Αστυνομία ανεβαίνει σταθερά στην συνείδηση του κόσμου κι αυτό να ξέρετε για εμάς τους μάχιμους συνδικαλιστές που πάντα αγωνιζόμαστε με κόντρα καιρούς κι ανεμοθύελλες έχει ιδιαίτερη αξία αυτό το γεγονός.

Δημόσια άλλωστε ορθώνουμε το ανάστημα μας στο επίπεδο των Ιδεών και του Αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για την κοινωνία για τα παιδιά μας για ένα μέλλον πιο ασφαλές πιο δίκαιο πιο δημοκρατικό πιο ειρηνικό πιο Περήφανο!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.