Θέμης Καλαμάτας: «Ηθικοί αυτουργοί για όσα έγιναν στο Κουκάκι οι ντεμέκ προοδευτικοί»

0

Το δικό του μήνυμα για τα όσα συνέβησαν στο Κουκάκι και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι αστυνομικών, στέλνει ο μάχιμος συνδικαλιστής της ΠΟΑΞΙΑ, αστ. υποδιευθυντής Θέμης Καλαμάτας.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σημειώνει ότι «στις επιθέσεις κατά της Αστυνομίας την ευθύνη φέρουν οι ηθικοί αυτουργοί. Οι φυσικοί αυτουργοί ήτοι οι αναρχικοί και οι αντιεξουσιαστές είναι απλά θύματα της υπόθεσης».

Το κείμενο της ανάρτησης

Στις επιθέσεις κατά της Αστυνομίας την ευθύνη φέρουν οι ηθικοί αυτουργοί. Οι φυσικοί αυτουργοί ήτοι οι αναρχικοί και οι αντιεξουσιαστές είναι απλά θύματα της υπόθεσης που δεν κατάλαβαν τίποτε για το τι σημαίνει Πατρίδα τι σημαίνει Ελληνικό σπιτικό τι σημαίνει να είσαι σωστός άνθρωπος και χρήσιμος στην κοινωνία.

Ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι οι ντεμέκ προοδευτικοί που βγαίνουν στα κανάλια και στα δίκτυα και υποστηρίζουν τέτοιες καταστάσεις δηλητηριάζοντας τον δημόσιο βίο και διχάζοντας την κοινωνία. Η Ελλάδα μας πέρασε την μεγαλύτερη κρίση της Ευρώπης για 10 ολόκληρα χρόνια.

Η ώρα της αλήθειας ήρθε για όλους μας. Η Αστυνομία είναι ο πλέον αποτελεσματικός βραχίονας της Πολιτείας για να επέλθει η Τάξη και η Ασφάλεια στην Χώρα κι αυτό είναι πλέον λαϊκή απαίτηση λαϊκή εντολή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.