Θέμης Καλαμάτας στο 29ο συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ: «Όλα για τον Αγώνα»

0

Το katechaki.gr παραθέτει απόσπασμα από την ομιλία του Θέμη Καλαμάτα στο 29ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ στην Χαλκίδα, με το οποίο ζητάει αγώνα πρώτης γραμμής από συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά το απόσπασμα της ομιλίας

Η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη, η Αρετή, η Ελευθερία. Όλα διαχρονικά κατακτήθηκαν και κατακτώνται με τους Αγώνες. Τίποτε δεν χαρίστηκε ποτέ σε κανέναν. Κι εμείς στην Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αγωνιζόμαστε Δίκαιους Αγώνες.

Ως συνδικαλιστής Αξιωματικός ως γνωστόν διαθέτω σκέψη προς όφελος των Συναδέλφων μου άποψη και παρεμβατική φωνή υπέρ της απόλυτης δικαιοσύνης στα ζητήματα τους. Αυτό όμως που με εμπνέει και μου δίνει δύναμη να συνεχίζω είναι ο Αγώνας.

Εύχομαι λοιπόν όσοι εκλεγούν σήμερα 11 Δεκεμβρίου να έχουν την δύναμη να αγωνίζονται μαχητικά υπέρ του συνόλου των Συναδέλφων μας στην Ελληνική Αστυνομία. Άλλωστε η δόξα μιας θέσης που μπορούμε να καταλάβουμε με την ψήφο των Συναδέλφων μας δεν έχει και σπουδαία αξία αν δεν τιμηθεί με τον Αγώνα μας.

Εκεί μετράω τους Συνδικαλιστές. Στην πρώτη γραμμή του Αγώνα. Και μέσα στην επόμενη τριετία που θα κριθεί η ψήφος εμπιστοσύνης σε όσους εκλεγούν σήμερα υπάρχει αρκετός Αγώνας ιδίως στην Πρώτη Γραμμή Ευθύνης.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Θέμης Ι. Καλαμάτας
Αντιπρόσωπος Νοτίου Αιγαίου για την ΠΟΑΞΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.