«Τέλος» από αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ο Σταύρος Μπαλάσκας

0

Έκπτωτος από τα αξιώματα του αντιπροέδρου και του ειδικού γραμματέα της ΠΟΑΣΥ κηρύχθηκε ο Σταύρος Μπαλάσκας. Προηγήθηκε έκτακτη συνέλευση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, ενώ το θέμα του κ. Μπαλάσκα παραπέμφθηκε στο Δ.Σ. για επιβολή περαιτέρω πειθαρχικής ποινής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 29 Αυγούστου 2019 και ώρα 17.00, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας, με μοναδικό θέμα συζήτησης το περιεχόμενο των δηλώσεων – τοποθετήσεων του Αντιπροέδρου Θεμάτων Μελετών – Επιμόρφωσης Αστυνομικών και Ειδικού Γραμματέα, κ. Σταύρου ΜΠΑΛΑΣΚΑ στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI (Δευτέρα, 26/08/2019, εκπομπή Online) και αποφάσισε ομόφωνα:

Να τον κηρύξει έκπτωτο από τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα, λόγω ευθείας παραβίασης του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και των Αρχών του Κώδικα δεοντολογίας της ΠΟΑΣΥ.

Να παραπέμψει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ως ανώτατο Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας θα αποφασίσει, βάσει του Καταστατικού της, για επιβολή σε βάρος του περαιτέρω πειθαρχικής ποινής.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ο πρόεδρος, Γρηγόριος Γερακαράκος
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Παπατσίμπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΑΣΥ: Προσωπικές οι απόψεις του Μπαλάσκα – Δεν εκφράζουν την Ομοσπονδία

Τι απαντά ο Σταύρος Μπαλάσκας: «Αναφερόμουν σε συμπεριφορές, όχι σε ανθρώπους» (vid.)

Ο Καραμαλάκης στέλνει τις δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα στον εισαγγελέα (vid.)

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.