Τελετή στη λεωφόρο Κατεχάκη: Ο «φανατισμένος» κ. Σκουρλέτης και η επίθεση σε δημοσιογραφο

0
Ένα τουλάχιστον παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στο περιθώριο της σημερινής τελετής παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καραιβάζ, πλησίασε τον κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη για να του κάνει κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις επί της ομιλίας του. Τις λεπτομέρειες της μεταξύ τους στιχομυθίας δεν είμαστε σε θέση να τις γνωρίζουμε. Ωστόσο, είδαμε τον κ. Σκουρλέτη σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται σε βάρος του αστυνομικού συντάκτη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως «κοράκι», «από ποιον τα παίρνεις» κλπ.

Η εικόνα αυτή σίγουρα δεν τιμάει τον πρώην υπουργό Εσωτερικών. Και αυτό διότι σε κάθε περίπτωση ο δημοσιογράφος έχει το δικαίωμα -αλλά και την υποχρέωση- να υποβάλλει ερωτήσεις. Ο κ. Σκουρλέτης έχει από την πλευρά του το δικαίωμα να κρίνει τις ερωτήσεις αυτές αλλά όχι να επιτίθεται κατ’ αυτό τον τρόπο απέναντι σε έναν δημοσιογράφο. Ιδιαίτερα εξαπολύοντας χαρακτηρισμούς («από ποιον τα παίρνεις για να τα γράφεις αυτά»), τους οποίους δεν είναι σε θέση να τεκμηριώσει.

Να σημειώσουμε εδώ ότι θυμόμαστε τον κ. Καραιβάζ, τον οποίο γνωρίζουμε χρόνια, να ασκεί κριτική στο σύνολο των υπουργών που ανέλαβαν στο παρελθόν τα ηνία της Κατεχάκη, ανεξαρτήτως του κόμματος που τους τοποθέτησε.

Katechaki.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.