Συνοριακοί Φύλακες Έβρου: Δικαίωση του θεσμού η πρόσληψη 400 νέων συναδέλφων

0

Χαιρετίζει με ανακοίνωση της, η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε 400 προσλήψεις νέων συνοριοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου χαιρετίζει την ευεργετική εξαγγελία του κ. Πρωθυπουργού για την άμεση πρόσληψη 400 νέων Συνοριακών Φυλάκων στο Ν. Έβρο, προκειμένου να θωρακιστούν τα χερσαία σύνορα της Χώρας μας και να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας της κοινωνίας.

Η απόφαση αυτή αποτελεί τη δικαίωση του θεσμού του Συνοριακού Φύλακα και του πετυχημένου, πολυετή έργου των Συνοριακών Φυλάκων στη φύλαξη των συνόρων και στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών. Καθώς και ηθική δικαίωση των προσπαθειών της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. και της Ένωσή μας, ως της μοναδικής πρωτοβάθμιας ένωσης, που ζητούσε επιτακτικά την πρόσληψη νέων Συνοριακών Φυλάκων στο Ν. Έβρο, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η Ένωση μας, από την πρώτη γραμμή της φύλαξης των συνόρων, παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις και είναι στη διάθεση της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας με γνώμονα την άριστη συνεργασία προς όφελος των συναδέλφων μας και της Υπηρεσίας, αφού ο στόχος μας είναι κοινός.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Χρυσοβάλαντης Γιαλαμάς
Ο γ. γραμματέας, Δημήτριος Δερβεντλής

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.