Συνελήφθησαν με όπλο αστυνομικού μετά από ληστεία και αφέθηκαν ελεύθεροι

0

Συνελήφθησαν μετά από ληστεία, είχαν στην κατοχή του πιστόλι αστυνομικού που είχε κλαπεί από σπίτι στον Σχίνο Κορινθίας, βρέθηκαν χρήματα προερχόμενα από κλοπές, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι! Θα έμοιαζε με σενάριο κωμωδίας, αν δεν ήταν η σκληρή πραγματικότητα μέσα στην οποία καλούνται να επιχειρήσουν οι αστυνομικοί και να ζήσουν οι πολίτες.

Οι τέσσερις κακοποιοί, άτομα Αλβανικής υπηκοότητας και Ρομά, πραγματοποίησαν ληστεία με την απειλή κατσαβιδιού και μαχαιριού, σε βάρος υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος του Ρέντη, προ λίγων ημερών. Η ληστεία έγινε στις 03:20 με τους δράστες να φεύγουν από το σημείο με 2 μοτοσυκλέτες και ένα μαύρο Octavia.

Λίγη ώρα μετά αστυνομικοί , εντοπίζουν και συλλαμβάνουν τα άτομα.

Στελέχη της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πειραιά, πραγματοποιούν έρευνες σε εξοχικό σπίτι που διατηρούσε στην Αττική ο ένας εκ των δραστών και εντοπίζουν μέσα σε αυτό, ένα πιστόλι κλοκ που είχε κλαπεί από σπίτι αστυνομικού στις 29 Αυγούστου του 2012 στο Σχίνο Κορινθίας, μια καραμπίνα Binelli που είχαν τροποποιήσει, μαχαίρια, κατσαβίδια και το συνολικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον ανακριτή όπου όρισε τακτική δικάσιμο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: newpost.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.