Συνελήφθησαν μετανάστες στη Μυτιλήνη που έκλεβαν αμάξια

0

Αλλοδαποί ηλικίας από 16 έως 22 ετών, είχαν δημιουργήσει σπείρα η οποία επιδιδόταν σε κλοπές αντικειμένων μέσα από αυτοκίνητα, στο νησί της Μυτιλήνης.

Η αστυνομία χθες προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, αφού πρώτα είχε ταυτοποιήσει τα ονόματά τους με αυτά που είχε στη λίστα της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε τους δύο τελευταίους μήνες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της συγκρότησης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Την ώρα της σύλληψης οι δράστες κινούνταν κοντά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Μυτιλήνη και στην κατοχή τους βρέθηκε πλήθος αυτοσχέδιων διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς επίσης επτά κινητά τηλέφωνα, μουσικό όργανο, δύο βαλίτσες με ρούχα, τέσσερα ζεύγη γυαλιά ηλίου, ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και διάφορα έγγραφα.

Η αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται πως ξεπερνά τις 3.000 ευρώ. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ένας από τους δράστες είχε παραβιάσει περιοριστικό όρο που του είχε επιβληθεί, για μη απομάκρυνσή του από το νησί της Χίου. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.