Συνελήφθη από την ΟΠΚΕ αθλητής του ΜΜΑ, για επιθέσεις με ρατσιστικό κίνητρο

0

Ένας 20χρονος αθλητής «μεικτών πολεμικών τεχνών», συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για επιθέσεις με ρατσιστικό κίνητρο, βαριές σωματικές βλάβες και ληστεία κατά συναυτουργία.

Πρόκειται για μία επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. και εν προκειμένω της ΟΠΚΕ που το απόγευμα της Παρασκευής εκτελούσε υπηρεσία στον Ασπρόπυργο, καθώς πρόκειται για πολύ ικανό αθλητή του ΜΜΑ -με βάση και τα στατιστικά του στους αγώνες που έχει δώσει-, ο οποίος δεν θα δίσταζε να δώσει μάχη για να ξεφύγει. Πληροφορίες, άλλωστε, αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς και τους είχε καταφέρει τραύματα.

Όλα ξεκίνησαν μετά από πληροφορία που έφτασε στους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ., ότι ο 20χρονος αθλητής κινείται στην περιοχή του Ασπροπύργου. Οι άνδρες της ΟΠΚΕ γνωρίζοντας τους κινδύνους, εντόπισαν το σημείο και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον νεαρό μαχητή και να του περάσουν χειροπέδες χωρίς να… ανοίξει μύτη.

Ο 20χρονος αθλητής, όπου μεταξύ άλλων φέρεται να εμπλέκεται σε τουλάχιστον 4 υποθέσεις ξυλοδαρμού με ρατσιστικά κίνητρα -με το ένα θύμα μάλιστα να χαροπαλεύει ακόμα στο νοσοκομείο- κρατείται στη ΓΑΔΑ, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.