Συνελήφθη δραπέτης των φυλακών με αδυναμία στα… ροζ ξενοδοχεία

0

Αδυναμία στα… ροζ ξενοδοχεία είχε ένας 31χρονος ληστής, δραπέτης φυλακών, ο οποίος συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας το μεσημέρι της Πέμπτης στο Νέο Ηράκλειο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης από τις αρχές του έτους είχε διαπράξει εννέα ένοπλες ληστείες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Αναλυτικότερα, εισερχόταν στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής προσποιούμενος τον πελάτη, και αφού ακινητοποιούσε με την απειλή πιστολιού τους υπαλλήλους, αφαιρούσε χρήματα τόσο από τα ταμεία όσο και από χρηματοκιβώτια. Στη συνέχεια διέφευγε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα με ενσωματωμένο φιαλίδιο, φιαλίδια αερίου, συσκευασία με πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων. Ο 31χρονος έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για ένοπλες ληστείες, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Για τα παραπάνω αδικήματα είχε καταδικασθεί και εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών σε φυλακή, από την οποία έλαβε άδεια που παραβίασε και από 3-12-2019 αναζητούνταν ως δραπέτης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.