Συνδρεβέλης: Καλή αρχή στους “νυχτερινούς” του Τ.Α. Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

0

Σε 24ωρη βάση θα λειτουργεί από σήμερα το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Την είδηση έκανε γνωστή ο γραμματέας του Δ.Α. της ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Συνδρεβέλης, εκφράζοντας παράλληλα την ανάγκη για ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής. 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Χρήστου Συνδρεβέλη

Ως βήμα προόδου μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή διαταγή για έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε 24ωρη βάση, αφού θα μπορεί να προσφέρει ποιοτικότερες υπηρεσίες στον πολίτη και στους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής.

Στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής σε 24ωρη βάση μέχρι σήμερα λειτουργούσαν μόνο τα Τ.Α. ΓΛΥΦΑΔΑΣ και Τ.Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ενώ για τα υπόλοιπα Τ.Α., όπως είναι γνωστό, εξαιτίας της υποστελέχωσης τις βραδυνές ώρες δεν ήταν εφικτή η λειτουργία τους.

Ειναι αυτονόητο οτι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. οφείλει να ενισχύσει με επάρκεια τα Τμήματα Ασφαλείας της περιοχής της Νοτιοανατολικης Αττικής προκειμένου να κατορθώσουν να ανταπεξέλθουν στις υπηρεσιακές αναγκες με γνώμονα την προστασία του πολίτη και με σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με “γενναίες” ενισχύσεις των Υπηρεσιών με έμψυχο δυναμικό.

Καλη αρχή στους “νυχτερινός” του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης…

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.