Συνδρεβέλης και ΑΝ.Α.Σ.Α. ενημέρωσαν βουλευτές ΝΔ και ΚΙΝ.ΑΛ. για τις ελλείψεις στη Ν/Α Αττική

0

Κύκλο επαφών με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων (βουλευτές, αρμόδιοι τομεάρχες κ.ά.) ξεκίνησαν ο γραμματέας του Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Συνδρεβέλης και στελέχη της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.). «Συναντήσεις με στόχο να ενημερωθούν τα πολιτικά κόμματα για τις ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα στη Νοτιοανατολική Αττική», κάνει λόγο ο κ. Συνδρεβέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΝ.Α.Σ.Α.

Με σκοπό να ενημερωθούν οι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής για την κατάσταση που επικρατεί στην Νοτιοανατολική Αττική, αναφορικά με τις ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό, καθώς και για τις ελλείψεις σε μέσα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, έλαβαν χώρα σειρά συναντήσεων του Γραμματέα ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστου και των αντιπροσώπων της Π.Ο.ΑΣ.Υ (Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α.) ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗ Γεωργίου, ΧΑΝΗ Γεωργίου, ΠΑΝΔΗ Στέφανου, ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αλέξανδρου, ΤΡΑΚΑΛΑ Αντωνίου με τους Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής κ. ΒΛΑΧΟ Γεώργιο, την κα ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Εύη καθώς και με τον Βουλευτή Επικρατείας ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Βασίλη.

Συγκεκριμένα την 20.9.18 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους βουλευτές κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Βασίλη και ΒΛΑΧΟ Γεώργιο και την 25/9/18 με την Βουλευτή κα ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Εύη υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, τον κ. ΨΩΜΑ Απόστολο Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ και το Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη κ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ Άγγελο.

Στις συναντήσεις που έλαβαν χώρα έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας, από την υποστελέχωση των υπηρεσιών και την έλλειψη υποδομών και μέσων στην ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Αττική, γεγονός που δυσχεραίνει την εκπλήρωση του καθήκοντος, αλλά και εξαντλεί τους συναδέλφους μας, αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν πληθώρα υποχρεώσεων και περιστατικών, χωρίς να είναι οι υπηρεσίες κατάλληλα στελεχωμένες, τόσο με προσωπικό, όσο και με τεχνικά μέσα.

Μεταξύ άλλων έγινε ειδική αναφορά στην καθυστέρηση υλοποίησης της δέσμευσης για επαναφορά του επιδόματος της Ε.Κ.Α,Μ καθώς και στο ζήτημα της καθυστέρησης της καταβολής της αποζημίωσης για την σίτιση των υπηρεσιακών σκύλων της ΕΛ.ΑΣ. (Κ9). Από πλευράς των Βουλευτών λάβαμε δέσμευση, ότι για όλα τα προαναφερθέντα ζητήματα θα πραγματοποιηθούν ερωτήσεις στην Βουλή στα πλαίσια άσκησης του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ενώ θα ληφθούν και πρωτοβουλίες για προσπάθεια επίλυσης των θεμάτων που μας απασχολούν..

Τέλος ενημερώσαμε ότι από πλευράς μας θα καταβληθεί προσπάθεια, προκειμένου ενημερωθεί το σύνολο των βουλευτών της Περιφέρειας Αττικής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας, τόσο σε Πανελλαδικό επίπεδο αλλά και ειδικότερα στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.