Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης: Ας σταθούμε όλοι στο πλευρό της 13χρονης Πελαγίας

0

Στο πλευρό της 13χρονης Πελαγίας από τη Σερβία, η οποία διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι, στέκεται η  Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης. Μάλιστα, οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. διοργανώνουν και ποδοσφαιρική αναμέτρηση με την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης και όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για το χειρουργείο που χρειάζεται να υποβληθεί η ανήλικη κοπέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η 13χρονη Πελαγία από τη Σερβία, μαθήτρια της 2ας τάξης του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης, που εδώ και πέντε χρόνια φιλοξενείται στην Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης στην Ξάνθη, αντιμετωπίζει ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σε ηλικία 9 ετών, κατά την διάρκεια αγώνων αντοχής, έπειτα από σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο, διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι (αδένωμα υποφύσεως) και πριν από τέσσερις περίπου μήνες χειρουργήθηκε. Το τελευταίο διάστημα η μικρή Πελαγία αντιμετωπίζει επώδυνους πονοκεφάλους λόγω ραγδαίας αύξησης των διαστάσεων του αδενώματος και σε πρώτο στάδιο, απαιτείται, να υποβληθεί άμεσα σε ακτινοχειρουργική επέμβαση με CyberKnife® (πρωτοποριακό σύστημα ρομποτικής ακτινοχειρουργικής).

Για την πρώτη αυτή επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί σε κλινική του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ στην Αθήνα, έχει ήδη συγκεντρωθεί ποσό 4.000 περίπου ευρώ, ενώ απαιτούνται πολύ περισσότερα, ως απαραίτητη προϋπόθεση για τον προγραμματισμό της.

Τις Άγιες εορταστικές αυτές ημέρες, ας κάνουμε ουσία το μήνυμα της σάρκωσης και ενανθρώπισης του Κυρίου μας, μιμούμενοι την αγάπη Του, προσφέροντας από το περίσσεμα ή έστω και από το υστέρημά μας και ας προσευχηθούμε για την μικρή Πελαγία.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EUROBANK: 0026 0116 58 0201020390
IBAN: GR2302601160000580201020390
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: JEVITC NEMANJA (ο αδερφός της 13χρονης Πελαγίας)

Η προώθηση του παραπάνω μηνύματος, θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο, δίνοντας ταυτόχρονα σε πολλούς ακόμη τη χαρά προσφοράς αγάπης και συμπόνιας. («Γίνεσθε οικτίρμονες, καθώς και ο πατήρ υμών οικτίρμων εστί» (Λουκ. ς’ 36).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Νικόλαος Γουναρίδης
Ο γ. γραμματέας, Παναγιώτης Δροσίδης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.