Συνάντηση με Τόσκα και Φιλιππάκο για το επίδομα ΕΚΑΜ και συνοδών σκύλων

0

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, προκειμένου να συζητήσει με τον αν. γεν. γραμματέα, Τζανέτο Φιλιππάκο, για το επίδομα Ε.Κ.Α.Μ. και συνοδών σκύλων περιπολίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Η Ένωση Νοτιοανατολικής στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στο Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών για το επίδομα Ε.Κ.Α.Μ. και συνοδών σκύλων περιπολίας.

Σήμερα 10 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και οι αντιπρόσωποι της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ και κ. Κωνσταντίνος ΓΡΥΠΟΝΗΣΙΩΤΗΣ πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να ενημερωθεί ο Γενικός Γραμματέας για την διακοπή του επιδόματος ειδικών συνθηκών (επίδομα ματ) καθώς και των εκτός έδρας που λάμβαναν η Ε.Κ.Α.Μ. και οι συνοδοί σκύλων περιπολίας.

Ζητήθηκε η συμπαράσταση του και η έμπρακτη βοήθεια του προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία. Επιπροσθέτως τέθηκε στον Γενικό και το ζήτημα των συνθηκών εργασίας καθώς και διαβίωσης των αστυνομικών στις εγκαταστάσεις του πρώην Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου Μαρκοπούλου. Ο γενικός αντιλήφθηκε αμέσως την ουσία του προβλήματος αναγνώρισε το δίκαιο αίτημα και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί η αδικία.

Κατόπιν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και ο αντιπρόσωπος κ. Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ συναντήθηκαν εξ απροόπτου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ στον οποίο έθεσαν διεξοδικά το ζήτημα.

Ο κύριος Υπουργός άκουσε με προσοχή και τόνισε ότι παρότι η σχετική Κ.Υ.Α. έχει φύγει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα το εξετάσει εκ νέου αφού πρώτα λάβει σχετικό έγγραφο από την ένωση μας.

Η Ένωση μας με έγγραφο που θα ακολουθήσει θα ενημερώσει τόσο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Νικόλαο ΤΟΣΚΑ όσο και τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κύριο Τζανέτο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.