Συμπλοκή στο Γέρακα: Τσακώθηκαν για ναρκωτικά σε ψητοπωλείο πριν βγουν τα όπλα

0

Καυγάς σε ψητοπωλείο στο Γέρακα προηγήθηκε της αιματηρής συμπλοκής με έξι τραυματίες τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Γέρακα.

Ομάδα Αλβανών και Ελλήνων ξυλοκόπησε στο κατάστημα Αλβανό, γιατί ισχυρίζονταν ότι τους χρωστούσε χρήματα για ναρκωτικά. Μετά το ξυλοδαρμό του ο ξυλοκοπημένος επικοινώνησε κυρίως με ομοεθνείς του και έδωσε ραντεβού με την αντίπαλη ομάδα στη συμβολή των οδών Δομοκού και Γέρακα στον Γέρακα για να λύσουν τις διαφορές του.

Εκεί οι δύο ομάδες, που αποτελούνταν και οι δύο συνολικά από 13 άτομα, συνεπλάκησαν. Ο ένας από αυτούς έβγαλε όπλο, ενώ οι άλλοι μαχαίρια.

Σοβαρότερα είναι τραυματισμένος Έλληνας, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στο λαιμό. Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται και άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος επίσης δέχθηκε σφαίρα. Οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχουν χτυπηθεί με μαχαίρι, ενώ κάποιοι έχουν μόνο θλαστικά τραύματα.

Συνολικά έχουν γίνει οχτώ συλλήψεις, εκ των οποίων οι έξι αφορούν στους τραυματίες. Αρκετοί από τους συλληφθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά, ενώ στις οικίες τους βρέθηκαν μικρές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.