Σύλληψη 45χρονου για σωματεμπορία

0

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 45χρονος, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη άντρα εξανάγκαζαν μία γυναίκα να εκδίδεται έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 33χρονη στην Αστυνομία, απειλούσαν τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα και την ανάγκαζαν να εκδίδεται.

Οι δύο άνδρες την ανάγκαζαν να εκδίδεται στην Τούμπα Θεσσαλονίκης από τον Αύγουστο του 2015 έως και τον Αύγουστο του 2018.Μετά την καταγγελία της γυναίκας, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν επιχείρηση εντοπισμού των δραστών και στο πλαίσιο αυτό εντόπισαν χθες τον σαρανταπεντάχρονο σε ισόγειο χώρο υπό ανέγερση κτηρίου στην περιοχή της Τούμπας.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 105 λαθραία πακέτα τσιγάρα, τα οποία έκρυβε στο συγκεκριμένο ισόγειο.  Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Σε βάρος των δύο αντρών σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίσταση για το αδίκημα της σωματεμπορίας από κοινού και για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και του Νόμου περί αλλοδαπών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.