Σύγχυση με το ποινικό παρελθόν του Αφγανού που δολοφόνησε Σύρο στη Μαλακάσα

Ο Αφγανός φέρεται να μαχαίρωσε το Σύρο μετανάστη κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες αλλοδαπών

0

Η συνωνυμία του δράστη της δολοφονίας του 31χρονου Σύρου στη Μαλακάσα με άτομο που είχε απασχολήσει το 2017 για σοβαρή υπόθεση trafficking προκάλεσε σύγχυση στην Αστυνομία.

Αναδημοσίευση από HuffingtonPost.gr, Αλέξανδρος Καλαφάτης

Έτσι, δημοσιεύτηκε η πληροφορία ότι ο 25χρονος Αφγανός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για τη δολοφονία του Σύρου, είχε βαρύ ποινικό παρελθόν. Τελικά, ύστερα από τη σύγκριση της φωτογραφίας του Αφγανού με το άτομο που είχε απασχολήσει για trafficking, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για δύο διαφορετικά άτομα. Ο 25χρονος Αφγανός είχε απασχολήσει μόνο για παράνομη είσοδο στη χώρα το 2012. Σε βάρος του εκδόθηκε τη Δευτέρα ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του Σύρου στη Μαλακάσα και έκτοτε αναζητείται.

Ο Αφγανός φέρεται να μαχαίρωσε το Σύρο μετανάστη κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες αλλοδαπών.

Για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν 11 αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ληστείας καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.