Σύγχρονο γυμναστήριο στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης (pics)

0

Εγκαίνια για το νέο σύγχρονο γυμναστήριο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην έδρα τις υπηρεσίας επί της οδού Κατσιμίδη 8, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 6 Μαΐου.

Ο χώρος ανακαινίστηκε κι εξοπλίστηκε πλήρως με όλα τα σύγχρονα όργανα εκγύμνασης και ενδυνάμωσης, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες άθλησης των ασκουμένων. Αξίζει να σημειωθεί πως με την υπ’ αρ. 153493 απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του ανωτέρου Γυμναστηρίου, ώστε να λειτουργεί νόμιμα σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ 219/2006 (Περί καθορισμού των όρων και των προϋποθέσεων ίδρυσης και λειτουργίας Γυμναστηρίων).

Το εγχείρημα έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς κατά τη διάρκεια λειτουργίας τού Γυμναστηρίου, εκτός από το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων δίνεται η δυνατότητα χρήσης του χώρου σε όλους τους Ένστολους που υπηρετούν σε υπηρεσίες και διευθύνσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμό απηύθυνε, ο διευθυντής της Δ.Α.Ε.Θ ταξίαρχος κ. Γεώργιος Δούβαλης ο οποίος από την πλευρά του τόνισε πως είναι μια συλλογική προσπάθεια και ευχαρίστησε όλους, όσοι συνέβαλαν να υλοποιηθεί.

‘Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων εκπροσωπώντας, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο υποστράτηγος κ. Αβραάμ Αϊβαζίδης, το Πυροσβεστικό Σώμα ο διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αρχιπύραρχος κ. Δημήτριος Κοντογιάνης, την Ε.Α.Υ.Θ ο κ. Χατζόπουλος Γεώργιος, την Π.Ο.Α.Σ.Υ ο κ. Δαγκλής Δημήτριος, την Ε.Α.Κ.Μ ο κ. Πέτρος Γιαρισκάνης, τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης ο κ. Ακριτίδης Δημήτριος, το σύνδεσμο Αποστράτων Χωρ/κής και Ελληνικής Αστυνομίας Ν.Θεσσαλονίκη ο κ. Χρήστος Ιωαννίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διοικητής της Υ.Α.Τ Α/Υ κ Κατσούφης Γεώργιος, ο υποδιοικητής της Υ.Μ.Ε.Τ Α/Υ κ. Πετρίδης Χρήστος, ο διοικητής του Επιτελείου της Δ.Α.Ε.Θ Α/Β κ. Ζόγκας Αθανάσιος, οι Αξιωματικοί της Δ.Α.Ε.Θ Α/Α κ Αποστολόπουλος Παναγιώτης, Υ/Α Κατσίμπρας Βασίλειος, Υ/Α Ματαφτσής Γεώργιος, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης, καθώς και πλήθος αστυνομικών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.