Στον εισαγγελέα για τη χωματερή ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α.

0

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να καταθέσει στα πλαίσια έρευνας σχετικά με την διάθεση αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Φυλής, κλήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Γιώργος Σταματάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α.

Η Ένωση μας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, κλήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να καταθέσει στα πλαίσια έρευνας σχετικά με την διάθεση αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Φυλής (χωματερή). Η συγκεκριμένη έρευνα είχε ξεκινήσει προ διετίας, μετά από καταγγελία της Ένωσης μας καθώς αν και η κείμενη νομοθεσία προέβλεπε την φύλαξη της χωματερής από τον Ε.Δ.Σ.Ν.Α., εν τούτοις συνέχιζαν να διατίθενται αστυνομικοί και να εκτίθενται σε άμεσο κίνδυνο από μολυσματικές ασθένειες και όχι μόνο.

Η Ένωση μας δεν είναι διατεθειμένη να κρύψει τίποτε κάτω από το χαλί και σε κάθε περίπτωση θα αναδεικνύει και θα προβάλει όλα τα ζητήματα που αφορούν τόσο τα εργασιακά θέματα όσο και με ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια των συναδέλφων, και όταν δεν επιλύονται άμεσα από αυτούς που κατά το νόμο έχουν την ευθύνη τότε δεν θα διστάζει να καταφεύγει στην Δικαιοσύνη.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Σταματάκης
Ο γ.γραμματέας, Χρήστος Ναστούλης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.