Στη φάκα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά

0

Συμμορία αλλοδαπών, που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 4 άτομα (3 υπήκοοι Αλβανίας κι ένας Τυνήσιος), ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 3 κιλά και 449,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, εδώ και εβδομάδες συγκέντρωναν στοιχεία και πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Έτσι, μετά από οργανωμένη επιχείρηση που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης, στον Άγιο Παντελεήμονα, προχώρησαν στις 4 συλλήψεις των διακινητών, ηλικίας από 27 έως 63 ετών. Οι συλληφθέντες κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τα όπλα.

Η συμμορία δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας (Πλατεία Αμερικής, Πλατεία Βικτωρίας, Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα), ενώ είχε συγκεκριμένη δομή και ρόλους, ειδικούς χώρους αποθήκευσης και φύλαξης των ναρκωτικών. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• κάνναβη βάρους -2- κιλών και 449,2 γραμμαρίων
• Το χρηματικό ποσό των -2.940- ευρώ
• -4- ζυγαριές ακριβείας
• -6- κινητά τηλέφωνα
• Πλήθος από σακουλάκια επιμερισμού
• -1- συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taizer

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.